fbpx

Classes de Budisme

“Igual que el gran oceà té només un gust, el gust de sal, també els meus ensenyaments tenen un únic gust, el gust de la llibertat”. -Buda

Una introducció als ensenyaments fonamentals del budisme. Estudiem textos del Cànon Pali (textos tradicionals budistes) i comentaris pels grans mestres, enfocant-nos en la seva rellevància per a la vida actual. És una bona oportunitat per practicar meditació en companyia d’altres persones amb el mateix interès d’aprofundir en el Dharma (els ensenyaments budistes).

Classes obertes des del dimiecres 23 de gener fins el 17 de Juliol el 2019.

Tots els dimecres d’11:00  a 13:30 del matí.

Dirigeix: Rijumati membre de l’Ordre Budista Triratna.

Nivell: Oberta a tots els nivells d’experiència.

Preu: Per donació voluntària.

Si us plau, si voleu assistir a la classe d’estudi del Dharma, avisa’ns a través d’un WhatsApp o d’una trucada.

C/ Marina 125, 08013, BCN | 640942123

Per a les persones que vulguin aprofundir, després d’haver pres alguna classe oberta, tenim algunes opcions: ens anem de retir fora de la ciutat o algun dissabte organitzem algun retir urbà o un matí de pràctica. Si ets menor de 35 anys duem a terme un grup de joves els diumenges. Consulta els següents enllaços:

Retirs | matins de pràctica en dissabte | Grup de Joves