fbpx

Nits de Dharma

Horari: tots els Dimarts de 19:00 a 21:30 excepte festius.

Descripció: En aquestes nits de Dharma explorarem temes rellevants a la vida quotidiana des d’una perspectiva budista. El format és arribar, prenem un te, iniciem amb una meditació (no s’ensenyarà solament es guiarà) i algun membre de l’Ordre Budista Triratna oferirà la xerrada amb espai per explorar-ho a través de preguntes i respostes. Una vegada al mes quan és lluna plena durem a terme una puya, la cerimònia devocional budista tradicional.

Imparteix: Ordre Budista Triratna

Preu: aportació voluntària de la quantitat que la teva triïs.

Per assistir: és un grup obert, pots assistir sense necessitat de reservar.

Obert a persones que hagin vingut almenys una vegada a meditar en Centre Budista.

Lloc: Calle Marina 125, 08013, BCN | Mòbil i WhatsApp: 640942123