fbpx

Xerrada: Com ser un bodhisatva al segle XXI

En aquesta xerrada, Akkupa explorarà formes en què podem aspirar a viure amb senzillesa i compassió; els ideals d’un bodhisatva (ser en busqueda de la il·luminació) vivint com ho fem dins de la complexitat de les nostres pròpies vides del segle XXI.

Akuppa ha treballant en política per a l’Ajuntament de Newcastle al nord-est d’Anglaterra. Ha estat budista practicant durant gairebé 30 anys i ha mantingut i aprofundit el seu interès en temes relacionats amb el medi ambient, especialment ecologia profunda i activisme ecològic. Ell és l’autor de Touching The Earth, un llibre pràctic relacionat amb el budisme i l’ecologia, i continua ensenyant budisme i meditació a Europa i especialment a Newcastle, on encara viu.

Dimarts 2 de abril, 2019 de 19:00 a 21:30 h.

Imparteix: Akkupa membre de l’Ordre Budista Triratna

Preu: aportació voluntària de la quantitat que tu triïs.

Per assistir: és un grup obert, pots assistir sense necessitat de reservar.

Obert a tot públic

Lloc: Carrer Marina 125, 08013, BCN | Mòbil i WhatsApp: 640942123