Curs Sobre Les Quatre Nobles Veritats

Buda no estava interessat en satisfer la curiositat humana sobre l’origen del món, o en la naturalesa de la divinitat, sinó que estava interessat en el sofriment de l’ésser humà i en la manera de superar-lo. Després d’anys de pràctica, Siddharta Gautama estava assegut sota l’arbre Bodhi quan es va il.luminar i va passar a dir-se Buda, que vol dir l’ ”il.luminat” A partir d’aquest moment decideix predicar la seva doctrina basada en les Quatre Nobles Veritats: el sofriment, el seu origen, la seva extinció i el camí.

En aquest curs de sis setmanes aprofundirem en aquesta ensenyança essencial del Budisme com una forma pràctica d’entendre el món que ens porta a l’autoconeixement, a ser conscients de la responsabilitat que tenim sobre les nostres vides i a despertar al que realment importa. Aquest curs es basa en el llibre “Ver con ojos de Buda” de Nagapriya publicat per l’editorial Siglantana. Cada nit del curs inclourà instrucció de meditació.

“Enfrentar-nos al nostre sofriment serveix com a porta d’entrada tant a l’autocompassió com a l’empatia amb tots el éssers” Nagapriya

RESERVA LA TEVA PLAÇA AL CURS

Preu: 70€

Lloc: Centre Budista Triratna de Barcelona

Dates: Cada dimarts, del 4 d’octubre al 8 de novembre.

Horari: De 19:00 a 21:00

Política de Cancel·lació: Llegiu aquí.

Indicat: El curs és en català. Per a principiants i tots aquells que estiguin interessats en la pràctica de la meditació i el budisme.

Instructor – Mokshadanu:

Mokshadanu és català i membre de l’Ordre Budista Triratna, ell és un dels mestres del nostre centre budista aquí a Barcelona. Fa 17 anys que practica el budisme i la meditació.

 

Instructor – Carles:

Carles és català, porta més de 10 anys practicant dins la Comunitat Budista Triratna. També és director de l’editorial Siglantana.