fbpx

Curs de Meditaciò

CURS DE MEDITACIÓ: COM CULTIVAR LA LLAVOR DE LA FELICITAT?

La bondat o l’amor incondicional és una de les qualitats fonamentals que podem tenir i és també una de les més poderoses. En el budisme se li coneix com Metta, obrir el cor a tot el que trobem. A l’interior de tot sentiment amistós es troba la llavor de Metta. Aquesta llavor està esperant per desenvolupar-se, just aquí, enmig de les condicions de la nostra vida diària.

El Buda va parlar d’aquesta qualitat en el seu diàleg de l’amor incondicional, el Sutta Karaniya Metta. Aquí, el buda ens assenyala com conrear diverses facetes de la bondat o Metta en la vida quotidiana. Destaca quines són les condicions propícies per nodrir aquesta llavor i ajudar-la a créixer, al mateix temps que ens anima perquè seguim pel sender que ens portarà a tenir un cor càlid, expansiu i encara més enllà. Quan tinguem aquest cor podrem ser molt més feliços, més satisfets i sentirem empatia amb les alegries i els sofriments de tots els éssers. Et convidem a aprendre aquesta practica sobre Metta o “Amor Incondicional” durant un curs breu de quatre setmanes.

Inicia: dilluns 21 de gener de 2019 de 19.30 a 21:30 h. durant 4 dilluns
Preu: 50 € Reserva una plaça a través d’aquest enllaç
Imparteix Sugarbha Membre de l’Ordre Budista Triratna
Obert a tot públic, no necessites experiència prèvia en meditació.

C/ Marina 125, 08013, BCN WhatsApp: 640942123