fbpx

Grup de joves

GRUP DE JOVES

Grup dirigit a persones menors de 35 anys.

Llengua: Català.

Dates: Des del 13 de gener fins el 14 de juliol 2019.

Horari: 18:00 – 20:00 cada diumenge.

Preu: Donació voluntària de la quantitat que tu triïs.

El grup de joves és un esdeveniment setmanal on ens reunim per connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres en un ambient de tranquil·litat. Durant les dues hores que dura la sessió, meditarem junts, introduirem ensenyaments budistes i comentarem en grup. També dedicarem espai a l’art i al cultiu d’amistats significatives.

L’objectiu d’aquest grup és oferir el context per desenvolupar-nos nosaltres mateixos i la nostra visió del món, fugint del materialisme i desenvolupant estats mentals de calma i emocions positives. Si nosaltres estem bé, tindrem un impacte positiu al nostre voltant.

Per assistir: És un grup obert, pots assistir sense necessitat de reservar.

C / Marina 125, 08013, BCN | Mòbil i WhatsApp: 640942123