Recaptació de fons per a Triratna Barcelona

Moltes gràcies pel teu suport a la Comunitat Budista Triratna de Barcelona.

Si desitges fer una donació, t’agrairíem que ho fessis mitjançant transferència bancària.

La raó per la qual preferim una transferència bancària és per evitar les comissions de canvi de divisa i de transacció que cobra GoFundMe.

No obstant això, una vegada rebuda la teva donació, l’introduirem manualment a GoFundMe i la podràs veure en el següent enllaç. (https://gofund.me/9eaf47c9).

Si prefereixes que la teva donació sigui anònima, si us plau indica-ho en el concepte de la transferència.

Pots veure el progrés de la recaptació de fons aquí:
https://gofund.me/9eaf47c9

SI VOLS DONAR EN EUROS:
Nom:
Comunidad Budista Triratna Catalunya
IBAN: ES96 1491 0001 2021 7159 5917

SI VOLS DONAR EN GBP:
Nom del compte: Comunitat Budista Triratna Catalunya
Sort code: 23-14-70
Account number: 13993987
IBAN: GB44 TRWI 2314 7013 9939 87
Adreça de Wise: 56 Shoreditch High Street, London, E1 6JJ, United Kingdom

SI VOLS DONAR EN AUD:
Nom del compte: Comunitat Budista Triratna Catalunya
BSB code: 774001
Account number: 218910954

SI VOLS DONAR EN USD:
Nom del compte: Comunitat Budista Triratna Catalunya
Wire routing number: 026073150
Account number: 8312552069
Tipus de compte: Checking
Adreça de Wise: 30 W. 26th Street, Sixth Floor, New York NY 10010, United States

TRIRATNA BARCELONA: UNA COMUNITAT EN CREIXEMENT A LA RECERCA DE SUPORT
Triratna Barcelona, una vibrant comunitat budista a Catalunya, ha estat un espai per explorar el Dharma i practicar el budisme durant més de 13 anys.

Fundada com un projecte d’extensió pel Centre Budista de València, hem crescut constantment. Rijumati i Sinhendra van arribar el 2011.

Un any després, Sugarbha, Siddhisvari, Amalasiri i Nagesvara es van mudar per completar l’equip central inicial, i van treballar per adquirir el seu propi centre el 2017.

La nostra missió segueix sent constant: fomentar una Sangha pròspera (comunitat budista) a Barcelona, mantenint l’enfocament únic de Sangharakshita i el budisme Triratna en el món modern.

Oferim cursos regulars, classes i retirs en castellà, català i anglès, fomentant una comunitat diversa i compromesa.

Els retirs de cap de setmana i curts són un pilar de la nostra pràctica, atraient fins a 25 participants per retir.

També hem vist un creixement emocionant, amb l’ordenació de dos homes catalans en els últims dos anys i la propera ordenació de la nostra primera dona aquest any.

FORTALESA ESPIRITUAL, DESAFIAMENT FINANCER
Encara que la nostra Sangha és forta i la nostra Ordre està en harmonia, ens enfrontem a un desafiament financer significatiu. El préstec de 100.000 GBP que vam sol·licitar el 2016 per ajudar a comprar i renovar el nostre centre s’ha convertit en una càrrega degut a l’augment dels tipus d’interès.

Això dificulta la nostra capacitat per complir la nostra visió i atendre la creixent necessitat d’una comunitat budista de suport a Barcelona.

En aquell moment, abans del Brexit, els tipus de canvi i els tipus d’interès eren favorables i els pagaments mensuals estaven dins del nostre pressupost. Aquest préstec arriba al seu venciment a principis del 2026, i des de llavors els tipus d’interès s’han quadruplicat del 1,5% al 6% (el préstec està vinculat al tipus d’interès base del Banc d’Anglaterra).

Això significa que estem lluitant per pagar el préstec dins del nostre pressupost mensual. Per exemple, actualment devem £81,395.02 però amb la taxa de pagament actual i donades les taxes d’interès augmentades, a la data final de pagament del préstec deurem fins i tot més diners, £83,771.51.

LA DEDICACIÓ DE SUGARBHA, LA NOSTRA NECESSITAT URGENT
Sugarbha, un antic gerent de vendes ben remunerat va deixar la seva feina fa 4 anys per dedicar més temps al Centre Budista. Ell exemplifica la dedicació del nostre equip. Actua com a Coordinador de Mitras i Gerent del Centre, però només li podem pagar un estipendi per hora de 7 €.

Ell és el nostre primer membre de l’Ordre amb suport a llarg termini i les seves 30 hores de treball setmanal han estat fonamentals per ajudar a fer créixer la Sangha des que va començar a treballar per al centre. Això ressalta l’impacte que un equip completament recolzat podria tenir.

ASSOLINT EL NOSTRE OBJECTIU
Arribant a Barcelona Per assegurar el nostre futur i expandir les nostres activitats, el nostre objectiu és recaptar 120.000 €. Aquests fons ens permetran:

  • Pagar el préstec del Fons Windhorse en la seva totalitat: Això ens estalviarà diners significatius en interessos i alliberarà recursos per a activitats vitals.
  • Recolzar plenament a Sugarbha: Mereix un suport just per la seva feina.
  • Crear una posició d’administrador a temps parcial: Això alliberarà a Sugarbha per ser més efectiu.
  • Oferir suport per a un càrrec de director: Atraure un director adequat és crucial per a la nostra estabilitat a llarg termini.
  • Facilitar reparacions importants al nostre Centre Budista.

PER QUÈ EL TEU SUPORT ÉS IMPORTANT
En donar suport a Triratna Barcelona, inverteixes en:

  • Una Sangha pròspera: Oferim un camí únic cap a una vida budista significativa en una gran ciutat europea.
  • Un Centre Budista Triratna segur a Barcelona: Assegurem l’accessibilitat dels ensenyaments del Buda i l’enfocament de Sangharakshita a Barcelona per a les generacions futures.
  • Un futur significatiu: Proporcionem un enfocament complet per a la pràctica del Dharma i una comunitat de suport en un món desafiant.

La nostra Sangha està emocionada amb aquesta iniciativa, tot i que som un nucli de 8 membres de l’Ordre i 25 Mitras, esperem recaptar almenys un 15% a nivell local. L’import restant el busquem en la Comunitat Triratna mundial.
Cada contribució marca la diferència. Junts, assolim el nostre objectiu de 120.000 € i assegurem que Triratna segueixi sent un far del Dharma a Barcelona per a les generacions futures.

Horario de recepción

De lunes a jueves de 17:00 a 19:00
excepto festivos y vacaciones.

Datos de contacto:

C/ Marina 125, 08013, BCN 

triratna.barcelona@gmail.com

640 942 123

*por favor póngase en contacto con nosotros por correo electrónico o WhatsApp*